Friday, November 28, 2008

Äntligen!

Har länge jobbat för att Sverige ska uppmärksamma den trend i Latinamerika där ett växande antal intellektuella kräver en legalisering av droger. Vet själv inte vad jag tycker, men menar att det blir koko om inte Sverige sätts in i idérörelser som påverkar världen. Skrev bland annat denna text i DN för en tid sen o har nu gjort research till ett reportage till TV8:s utmärka program "Världen i fokus" som gick i tisdags. De har lite råddig webbplats men här går att kolla (sändingen 081125). Redaktionen på Världen i fokus har för övrigt redan gjort massor på Colombia, o mer kommer. Nästa vecka går ett program om Medellíns remake. O om ett par veckor kommer ett inslag om Farc som jag själv filmar nästa vecka. Mycket roligt att nån bryr sig.

7 Comments:

Blogger Henrik said...

Såg inslaget på TV8. Bra jobb av Kajsa och dig. Kul att det uppmärksammas, men pinsamt när Kegö pratar om att hjälpa missbrukare. Polisen verkar inte förstått att kokain är en vanlig lönehelgsfylla i Sverige idag.

Här en story som Sydsvenskan kör idag om legaliseringsrädslan http://sydsvenskan.se/varlden/article394375/Drogen-lindrade-hustruns-plagor.html

4:30 AM  
Blogger magnus linton said...

orkade aldrig kolla på kegö. lite trist att de inte lät nån kommentera som kunde förhålla sig lite mer fritt. inget är ju mer förutsägbart än en svensk snut.

4:32 AM  
Anonymous ip said...

det här gick i dn idag: http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=859254

synd bara att det inte står ett enda ord om den legaliseringsdebatten du skrev om. eller om det som delvis orsakar våldet, kriget mot och illegaliseringen av droger.

6:08 PM  
Anonymous Kurre Hamrin said...

Jag kan inte släppa bilden du har lagt upp på dig själv. Haha. Inget ont om ditt utseende överlag eller så men dom där glajorna och den där tröjan, hela retrokittet + blicken som korrelerar rätt väl med en liberal syn på narkotika, gör att du hade passat in finfint i Johnny Depp-rullen "Blow". Jävla osis att det kör förbi en modern bil där till vänster, du skulle knäppt bilden på Kuba så hade det blivit mer autentiskt

4:15 PM  
Blogger magnus linton said...

tare lugnt kurrillull. döpte mig just o det kommer snart en ny bild utan pappas glasögon.

9:42 PM  
Anonymous Kurre Hamrin said...

Ahå, vilket årtionde blir det nu då?

12:37 PM  
Blogger magnus linton said...

2020

4:05 PM  

Post a Comment

<< Home