Wednesday, August 29, 2007

mer fängelse

o här en bra nyhet i all sin blodiga tragik. latinamerika fortsätter att mogna. fint.

9 Comments:

Blogger Karin said...

Bra att du är tillbaka på bloggen.

8:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej Magnus. Var på seminariet igår som du deltog i och pga mycket predikande av tidigare frågeställare hann jag inte ställa min fråga till dig så jag skriver nu i förhoppning om ett svar:

En av dina huvudpoänger var att det är först efter H. Chavez resignerar som man överhuvudtaget kan bedömma vad hans epok har betytt. Och du sa också att din förhoppning är att han kommer att avgå inom 10 år.

Min fråga är därför hur det ska bli möjligt för organisationen ALBA att överleva som till stor del är ett projekt av Chavez och, får man en känsla av, står och faller med Venezuela? Är organisationen lika fast förankrad i de övriga länderna eller kommer den att upphöra i och med säg 2 regeringsskiften eller liknande.

/ A. Hidell

12:08 PM  
Anonymous Erik Hörstadius said...

vad kostar en öl i bogota?

1:23 PM  
Anonymous Erik Hörstadius said...

vad kostar ett glas rött i bogota?

1:26 PM  
Blogger magnus linton said...

hej a o erik. sitter i massa skit i dag. svarar på allt i morn. cheers./m

4:54 PM  
Blogger Pernilla said...

Och hur kommer det sig att det är mer män på seminarier om latinamerika än när det gäller några andra mjukisutvecklingsfrågor? är det kampen, revolutionen och det obligatoriska skägget som gör det? för det kan väl aldrig vara blåsorkestrarna?

4:21 PM  
Blogger magnus linton said...

hidell: hugo chavez sitter redan på så mkt samlad makt så lämnar han inte frivilligt eller till följd av en interndemokratisk process tror jag aldrig han gör det o det skulle innebära en katastrof för både venezuela o den latinamerikanska vänstern. om alba står o faller med en man är det, enligt mig, ett dödsdömt projekt. alba är mkt mer beroende av venezuela än, säg, kuba o bolivia men överlever i det långa loppet bara om det går att försvara på ett sätt som sträcker sig långt utöver chavez person.

3:23 PM  
Blogger magnus linton said...

erik: allt är klassbaserat i bogota. öl kostar 0,5 dollar i söder (där de fattiga bor) o 5 på stilbarerna i norr. vin finns bara på de senare o kostar lite mer. åk dit, men av andra skäl.

3:41 PM  
Blogger magnus linton said...

pernilla: skägget. inget kåtar upp män så mkt som män.

3:44 PM  

Post a Comment

<< Home