Monday, March 03, 2008

grabbarna grus

läsare av denna blogg förtjänar en lång text om krisen mellan venezuela, colombia o ecuador i kölvattnet av mordet på raul reyes, men jag har familj på besök o har inte hunnit. uribe har gjort bort sig igen, chávez vill bara kriga o correa har kommit ut som hugos lilla knähund. ett sorgligt triangeldrama som säger väldigt mkt om de tre pojkarna. försöker säga nåt rejält i morn, om tid finns.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jag är mycket nyfiken på vad du tror om de uppgifter som presenteras i dag att Correa hade "långtgående" förhandlingar med Farc om att släppa ett antal av de kidnappade, bland annat Betancour....

/Ia

9:47 AM  
Anonymous August Torngren Wartin said...

Mycket intressant:

http://www.latinamerika.nu/l-nder/ecuador/diplomatiska-relationer-brutna

5:30 PM  
Anonymous rILLE said...

Försöker följa utvecklingen i colombia, kudos till din blog! Har du några tips på radiostationer föruton RCN och Caracol som sänder via internet?

/rILLE

8:16 PM  
Blogger magnus linton said...

ia: se nytt inlägg.

rille: nej tyvärr. rcn är en starkt regeringstrogen kanal som blivit ytterst pinsam de senaste dagarna. har inte följt radion, men rcn:s tevesändningar är helt oseriösa. caracol är aningen vettigare. bäst journalistik i dagens colombia förs på veckotidningen semana (www.ssemana.com) o tevekanalen noticias uno (www.noticiasuno.com). båda är normalt mer analytiska o inte nyhetsuppdaterade, men i detta läge har de extra bevakning. lycka till.

10:33 PM  

Post a Comment

<< Home