Friday, March 16, 2007

koka-kola?

det här var ju en rolig nyhet, som kommer få ett sorgligt slut.

3 Comments:

Anonymous Gustaf said...

Varför ska inte bolivianerna försöka när varenda västerländsk rackare försöker patentera växter och naturmediciner. Jag minns en man jag träffade i Sydafrika som gick till en sangoma, medicinman, och pumpade honom på information om växtoljor som han sedan ville patentera och sälja. Förövrigt är jag emot patent.

Jag vill berömma dig för din blogg. Jag har plöjt den under en tid för att komma ikapp. Det enda jag stör mig på är din oförmåga att stycka upp texten. Sedan maken till cirkus med alla dessa erikar. Er tillsammans skapar en väldigt underhållande och informativ blogg.

Har tyvärr inget att tillföra Venezueladebatten utöver att jag träffade en man här i Berlin. Han åker varje år till Venezuela. Där sker revolutionen, säger han. Han tillhör gamla extremistvänstern och kände medlemmar ur RAF. En intressant typ.

För att få igång en diskussion med honom rapade jag dina upplevelser om videolärarna ur boken Americanos. Men han höll inte med mig, vilket jag inte heller förväntade mig.

Buena suerte con el neuveo Libro

10:07 PM  
Blogger magnus linton said...

gus: klart de ska försöka, men bara tanken på vilka ekonomiska vapen coca-cola har tillgång till i förhållande till de trashankar till kokaodlare jag intervjuat gör ju att man blir deprimerad. roligt du gillar bloggen - även om den varit död nu ett tag - o inte så konstigt att du lyckades lära tysken några demokratinyanser. delar av vänstern tycker ju fortfarande att det är liberalt svammel att påpeka att en presidents predikande inte har i skolsalarna att göra oavsett om budskapet i sig är uppbyggligt. är just på den punkten en frisk vänster skiljer sig från en sjuk. bara att glädja sig åt att sjuka dör före friska.

12:43 AM  
Anonymous Gustaf said...

Den gode Werner (rafaren) höll inte med mig, utan tyckte att jag hade helt fel. Eller du i det här fallet, eftersom jag snodde dina ord.

11:08 AM  

Post a Comment

<< Home