Friday, April 11, 2008

hjalp!

min dator har kraschat. nan som kanner nan som ar pa vag fran sverige till bogota de narmsta veckorna o skulle kunna ta med en macbook till mig som jag koper loss pa macwarehouse? maste ha svenskt tangentbord vilket inte finns har. ser givetvis till att den kommer i handerna pa guldpersonen o beloningen blir en stilmiddag pa bogotas baste krog. please hor av dej om du har nat tips. situationen borjar bli desperat.

5 Comments:

Anonymous Vida Latina said...

Aj, jobbigt. Ska fråga runt. Sorry att jag inte hört av mig idag, har varit sängliggande i gripa, men nästa vecka? (Vilken uppskjutare jag känner mig som).

11:35 PM  
Blogger magnus linton said...

lugnt, var en skitdag sa jag ar nog roligare en annan. fattade i alla fall beslut om o lata ett par boys som havdar de ar auktorisarade macmeckare langa in en ny harddisk sa om allt gar bra o jag inte ar fetblast har jag fungernade burk i morn. dios - vaya conmigo. krya pa dig.

12:17 AM  
Blogger August Torngren Wartin said...

Hoppas det löser sig med datorn! Svårt att hitta Mactillbehör etc. därborta?

Apropå ngt annat: Såg att USA:s frihandelsavtal med Colombia verkar skjutas på framtiden efter kritik från demokraterna. Detta måste vara ett stort nederlag för Uribe, inte sant? Något som det talas om i Colombianska medier?

2:37 PM  
Blogger magnus linton said...

yep, tlc, frihandelsavtalet, ar stor cosa har nu o har varit sa det senaste aret. uribe ar lite skakad av att det inte verkar funka for honom o fa igenom det innan bushtiden rinner ut o naringslivet har hoppas nu pa mccain. lite olustiga grejen var att attackerna fran chavez under senaste halvaret gjorde att stodet for tlc - o uribe - okade dramatiskt har i colombia.

7:52 PM  
Blogger magnus linton said...

löste sig med burken. behöver ingen hjälp från sverige. tack ändå.

10:54 AM  

Post a Comment

<< Home