Tuesday, June 10, 2008

apropå hedonism så...

... är jag långt ut på colombiansk vischa o intervjuar barn som gått med i väpnade grupper o sen med bibeln i hand haft ihjäl en massa folk. skedde givetvis inte frivilligt utan de tvingades därtill av män - med hand på bibel. snart tillbaka i bogotá - texter från materialet jag researchar nu kommer ut först till hösten - o hopppas då kunna skriva nåt om den verkligt stora nyheten i colombia nu när alla svenska medier tycks sjunga regeringens välregisserade sång om hur konflikten snart är över.

5 Comments:

Blogger Charlotte Wiberg said...

Förfärligt.

5:46 PM  
Blogger magnus linton said...

kan man lugnt säga. sista intervjun igår var med en tjej som gick med i en paramilitär grupp för killarna som var med där hade så snygga kläder o körde blanka motorcyklar på sina fria dagar. sånt ville hon också ha. sen började helvetet; efter tre månader i bergen tvingades hon inför gruppen sätta ett skott i nacken på komapniets enda andra tjej för hon hade fått gonorré av alla knull hon tvingats till o nu var hon en smitthärd som skulle bort. horan måste dö.

8:10 PM  
Blogger pontus said...

Apropå paramilitärer, kan tipsa om denna story http://www.independent.co.uk/news/world/americas/i-fell-in-love-with-a-female-assassin-791978.html

1:14 AM  
Anonymous Jenny Maria said...

Fy Fan - den där attityden är så jävlig:
"varför döda?"
"Gud vill det"
"Varför tvinga barn att döda"
"Gud vill det"
?

Är de hjärntvättade eller vet de vems ärenden de går?

Den där omänskligheten du beskriver här ovan, det river i hjärtat.

8:29 PM  
Anonymous ip said...

apropå hedonism så handlade det senaste filosofiska rummet i p1 om "enhancement" och forskare på tjack. tydligen har nature gjort en enkät där 20% av forskarna uppger att de tar eller har tagit "prestationshöjande" preparat.

fantastisk text om hedonism för övrigt. nu är det jag som går och läser mig lite onfray.

1:33 PM  

Post a Comment

<< Home