Tuesday, July 01, 2008

reklam

får ett mejl från sköna gamla Kafé 44 som meddelar "exceptionella öppettider" under sommaren: dagfiket har öppet torsdagar och fredagar i juli kl 13-20, bokhandeln INFo tor o fre i juli kl 14-18, film på torsdagar o grillning på fredagar - vid fint väder. o så detta: "Under Europride (månadsskiftet juli/aug) har vi öppet med anarkopride...". adressen kom aldrig med i utskicket men den kan jag lägga till: tjärhovsgatan 44/46, sthlm. som en frihetlig liten oas av köpenhamn mitt i de mest gentrifierade kvarteren av rentvättade södermalm.

2 Comments:

Blogger olaibolivia said...

Hej,

Sitter i La Paz och ser på talkshow. Antanas Mockus är här och förklarar för stadens beslutsfattare hur man ska få människor i en stad att bete sig. Han framställs som en borgmästare som fick ner mordstatistiken och upp medborgarmoralen i Bogotá. Stämmer det?

5:38 AM  
Blogger magnus linton said...

stämmer. antanas mockus är en sanslös gestalt som började sin politiska karriär med att moona inför studenterna (var tidigare rektor på colombias största universitet, jo han visade verkligen aschlet) o sen gifte sig på en cirkus. har också demonstrerat inför tevekamerorna hur man duschar vattensnålt (var brist på vatten i bogota). en imponerande typ; filosof, feminist, etc men som tyvärr blev så fascinerad av sin egen förmåga att ändra "massornas beteende" att han mot slutet kändes snudd på fascisiod. åtminstone i min smak. men man kan inte ta ifrån honom att han ändrat bogota i grunden o till det bättre.

12:31 PM  

Post a Comment

<< Home